Sådan fjernes placeringsdata fra fotos og videoer i iOS 13

  • Yurich Koshurich
  • 0
  • 4276
  • 829

Næsten meget på den forventede linje har Apple fordoblet sikkerheden og privatlivets fred i iOS 13. En af mine yndlingsfunktioner i den seneste iteration af iOS er muligheden for at udslette geotags fra billeder. Ikke at der ikke var nogen måde at udslette placeringsmetadata fra fotos før, processen er blevet lidt mere ligetil nu. I betragtning af sikkerhedstruslerne og det faktum, at hvor let onde gøres kan udnytte geotags, synes det at være et skridt i den rigtige retning. Så hvis du er villig til at dele nogle af dine yndlingsbilleder på sociale medier eller en anden platform uden geotags, men ikke er sikker på, hvordan du fjerner placeringsdata fra fotos og videoer i iOS 13 eller iPadOS 13, er denne hurtige guide dig.

Sådan deles fotos og videoer uden geotags på iPhone og iPad

For det ukendte indeholder de optagne billeder og klip på iPhone eller iPad masser af oplysninger, inklusive det sted, hvor de blev taget. Denne info kaldes metadata. Ved hjælp af fotos med geolocation-koordinater, der er mærket i EXIF-data, kan enhver finde ud af, hvor billederne blev optaget (som muligvis kan tilbyde nok kundeemner om dit opholdssted). Bortset fra sikkerhed spiller metadata en vigtig rolle i organisering af dit fotobibliotek, så du nemt kan få adgang til bestemte billeder taget på et bestemt sted eller på en bestemt dato / måned / år. Med det sagt, lad os finde ud af den rigtige måde at dele fotos og videoer uden placeringsdata på iPhone og iPad!

  1. Lancering Billeder app på din iPhone eller iPad.

2. Vælg nu det / de foto / er eller video / er, du vil dele. Når du deler et enkelt billede, skal du blot vælge det og derefter trykke på delingsknappen. Hvis du deler mere end et billede, skal du trykke på Vælg øverst til højre og vælg derefter dem, du vil dele. Efter det skal du sørge for at trykke på Del knap.

3. Tryk på på aktiearket "Muligheder" placeret lige ved siden af ​​det sted, hvor dit billede var blevet taget.

4. Sluk for kontakten ved siden af Beliggenhed og tryk derefter på Færdig øverst til højre for at bekræfte.

Bemærk: På netop denne skærm skal du se en funktion kaldet Alle fotos data som giver dig mulighed for at dele dine fotos i original kvalitet sammen med redigeringshistorik og metadata via AirDrop. Men for at det skal fungere, skal du holde placeringsindstillingen aktiveret. 

5. Gå nu videre og del billederne via dine foretrukne medier som iMessage, Gmail, Twitter, WhatsApp osv..

SE OGSÅ: Sådan redigeres videoer ved hjælp af Fotos-appen i iOS 13 og iPadOS 13

Fjern placeringsdata fra dine billeder og videoer med lethed

Nu hvor du kender den hurtige måde at udslette placeringsmetadata fra dine billeder, skal du sørge for at bruge tricket, især når du deler på sociale netværkssider som Facebook og Instagram. Bortset fra denne nyttige sikkerhedsfunktion har appen Fotos også fået meget forbedrede redigeringsværktøjer, så du kan redigere dine fotos og videoer på din iOS-enhed. Vi har vedhæftet vores guide til det samme ovenfor, så klik på linket for at tjekke det ud.




Endnu ingen kommentarer

Gadget til købsguider, teknologier der betyder noget
Vi udgiver detaljerede guider til køb af udstyr, skaber interessante lister over de bedste produkter på markedet, dækker nyheder fra teknologiens verden