Facebook bliver virkelig desperat for at få Messenger-historier til at fungere

  • Damian Washington
  • 0
  • 4182
  • 370

Lige siden Facebook (og det er en række apps) begyndte at rive Snapchat, har virksomheden støt tilføjet en historiefunktion til sine apps på en eller anden måde. Der er Facebook-historier, der er Instagram-historier, og der er også historier i Facebook Messenger (som adskiller sig fra Facebook-historier).

Mens Instagram-historier har været et stort hit, og Facebook-historier også har fået trækkraft over tid, har jeg for en gang ikke set folk, der bruger Messenger's "Min dag" -funktion ... som overhovedet.

Facebook ønsker, at messehistorier skal fungere ... Desperat

En ny ændring af, hvordan Facebook Messenger fungerer, får mig imidlertid til at føle, at den sociale mediagigant bliver temmelig desperat efter at få historier til at fungere også på Messenger, selvom det betyder at narre folk til at sende deres billeder på 'Min dag'.

Før jeg fortæller dig, hvad der er ændret ved Messenger, lad os se hurtigt på den måde, Messenger plejede at arbejde tidligere.

Messenger-historier: Hvordan de plejede at arbejde

Facebook ønskede at gøre det lettere for brugerne at tage fotos og videoer at dele på Messenger eller skrive på deres Messenger-historier, så hver gang du klikkede på et billede med det indbyggede kamera inde i Messenger, fik du muligheden for at føje det til 'Din Dag 'bortset fra den overflod af kommentarer, klistermærker og scribbling muligheder appen dukkede op.

Du kan derefter trykke på pileknappen for at vælge de personer, du vil dele billedet eller videoen med, og det var det.

Messenger-historier: Sådan fungerer de nu

Hvis du imidlertid ikke trykker på muligheden for at tilføje billedet til 'Din dag' og vælger at gå videre og dele det i private beskeder med en Facebook-ven eller -kontakt, markerer Messenger afkrydsningsfeltet ud for 'Min dag' som standard - noget mange brugere ikke ser på, mens de vælger de kontakter, de deler deres medier med; eller i det mindste er det sandsynligvis, hvad Facebook håber.

Så hvad er problemet her, virkelig?

Jeg er sikker på, at i det mindste nogle af jer undrer sig over, hvorfor det er et problem, som Messenger vælger deling til 'Min dag' som standard nu. Når alt kommer til alt er det ikke som om det ikke er muligt at fjerne markeringen af ​​denne indstilling og ikke dele fotoet eller videoen til Messenger-historier, ikke? Okay, rigtigt, men der er stadig masser galt med dette.

Først og fremmest, hvor en bruger vælger at dele deres beskeder, fotos og videoer skal være brugerens valg fuldstændigt (vælg at være det opererende ord her), og med denne nye ting, som Messenger gør, har muligheden for at dele medier til Messenger-historier skiftet fra at være en opt-in-funktion til en opt-out-funktion. Ingen kan lide opt-out-funktioner, når det kommer til privatliv.

For det andet, og muligvis noget, et anstændigt antal mennesker vil blive bytte for, er det faktum, at de er vant til blot at vælge de kontakter, de ønsker at dele deres billeder og videoer med og trykke på sende. De fleste mennesker kontrollerer sandsynligvis for at sikre sig, at de har valgt den rigtige kontakt, men nogle mennesker gør det måske ikke, og det gør de ender med at dele fotos og videoer med ikke kun de kontakter, de valgte, men også med hele deres kontaktliste, med tilladelse fra Messenger's "Min dag" -funktion.

Hvad kan du gøre?

Så hvad kan du virkelig gøre? Det er ikke som du bare kan komme af med Messenger. Chancerne er, at de fleste af dine kontakter bruger Messenger til at kommunikere. Hvis de ikke gør det, ja, at slippe af med Messenger er bestemt en af ​​mulighederne for dig ... en ekstrem mulighed, ja, men en mulighed alligevel.

I flere, mindre, mindre aggressive muligheder, kan du gøre følgende to ting:

  • Fjern markeringen i afkrydsningsfeltet ud for 'Min dag' hver gang du tager et billede eller en video. Dette kan dog blive for besværligt at gøre hver gang, især hvis du bruger funktionen meget.
  • Åbn din Messenger-tråd med den kontakt, du vil sende billedet til, og Brug kameraet inden for beskedtråden til at tage billedet. På denne måde deles dit foto ikke med "Min dag." Igen, dette vil være et problem, hvis du vil dele det samme foto med en flok mennesker.

Hvis du vil have en idiotsikker engangsmetode, skal du følge nedenstående trin:

  • Tryk på indstillingshjulet ved siden af ​​“Min dag” og tryk på "Brugerdefinerede."

  • Du vil se en liste over dine Facebook-kontakter. Vælg ikke nogen af ​​dem og tryk på tilbage-knappen. Facebook viser dig en advarsel, der siger, at “Ingen vil kunne se din dag.”Tryk på OK, og det er det.

Nu kan du lade Messenger dele disse billeder og videoer til "Min dag", fordi ingen alligevel har adgang til at se dine Messenger-historier.




Endnu ingen kommentarer

Gadget til købsguider, teknologier der betyder noget
Vi udgiver detaljerede guider til køb af udstyr, skaber interessante lister over de bedste produkter på markedet, dækker nyheder fra teknologiens verden